Butikkutsalg

IMG 2678 

Da vi utvidet anlegget vårt våren 2012, fikk vi blant annet et større og finere butikkområde, med god plass til planter, potter, gaveartikler og planterelaterte produkter.

I vår- og sommersesongen består det 'grønne' sortimentet av potteplanter og et bredt utvalg sommerblomster, inklusiv hengende sommerblomster i store ampler. Ute har vi dessuten mange roser, busker og trær, i tillegg til stauder og urter.

Dersom man ønsker hjelp til planting i kasser og urner, gjøres dette etter avtale. Vi har mange flotte krukker til dette formålet. Arbeidet utføres i gartneriet. 

IMG 2682

Når det gjelder advent- og julesesongen, tilbyr vi egenproduserte azalea, julestjerner og julegleder, og vi har i tillegg et bra utvalg orkideer i butikken. Vi lager selv juledekorasjoner i alle størrelser og fasonger, og her kan man velge fra mindre til svært store og mer eksklusive varianter. En tur innom butikken de to siste ukene før jul anbefales, da utvalget av dekorasjoner er stort.

Kontakt oss

Melhusvn 82

7083 Leinstrand

Telefon: 72 59 42 20
Mobil: 900 27 269
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Åpningstider


Man-Fre: 09.00-15.30
Lørdag:   10.00-14.00
Søndag:  Stengt

Nyttårsaften: 10.00-14.00

 

 

 

Om oss

Ekra Gartneri er et produksjonsgartneri som ligger i Trondheim, nærmere bestemt på Klett/Leinstrand. Du finner oss HER.